|
|
 |
« :» |
|
MetaLFrekanS.Com Reklam Alani
About A Girl
I need an easy friend I do, with an ear to lend I do, think you fit this shoe I do, won't you have a clue
I take advantage while You hang me out to dry But I can't see you every night free ...I do
I'm standing in your line I do hope you have the time I do pick a number too I do keep a date with you
I Take advantage while You hang me out to dry But I can't see you every night free ... I do
I need an easy friend I do with an ear to lend I do think you fit this shoe I do won't you have a clue
I take advantage while You hang me out to dry But I can't see you every night, no I can't see you every night... For free
I do... I do... I do... I do... ----------------- Bir Kız Hakkında
Dediği anlaşılabilir bir dosta muhtacım Kulak kabartarak idare edebilirim Sanırım bu ayakkabı sana uygun Ama senin ipucun var
Avantajı ben alacağım Sen beni dışarda kurumaya bıraktığında Ama seni her gece dışarda göremiyorum
Senin yolunda dikiliyorum Umarım zamanın vardır Bir numara çevir bir kızla çıkmak için
Avantajı ben alacağım Sen beni dışarda kurumaya bıraktığında Ama seni her gece dışarda göremiyorum
Dediği anlaşılabilir bir dosta muhtacım Kulak kabartarak idare edebilirim Sanırım bu ayakkabı sana uygun Ama senin ipucun var
Seni her gece göremiyorum Seni her gece göremiyorum Dışarda ----------_-_----------
All Apologies
What else should I be All apologies What else should I say Everyone is gay What else could I write I don't have the right What else should I be All apologies
In the sun In the sun I feel as one In the sun In the sun I'm married buried I wish I was like you Easily amused Find my nest of salt Everything is my fault I'll take all the blame Aqur scafoam shame Sunburn with freezeburn Choking on the ashes of her enemy In the sun In the sun I feel as one In the sun In the sun I'm married buried I'm married buried
All in all we all are ------------------ Tüm Özürler
Başka ne olsaydım Tüm özürler Başkane söyleseydim Herkes eşcinsel Başka ne yazsaydım Hakkım yok Başka ne olsaydım Tüm özürler
Güneşte Güneşte tekmişim gibi hissediyorum Güneşte Güneşte Evliyim Gömülüyüm
Keşke sizin gibi olsaydım Kolayca eğlendirilebilen Tuzdan yuvamı buldum
Herşey benim hatam Bütün suçu yükleneceğim Sıvı denizköpüğü utancı
Güneş yanığı kış yanığıyla Düşmanın küfleri üzerinde boğulan Bütün bunların içinde hepsi tüm olduğumuz --------_-_-----------
Been A Son
She should have stayed away from friends She should have had more time to spend She should have died when she was born She should have worn the crown of thorns She should have - been a son She should have - been a son She should have - been a son She should have - been a son She should have stood out in the crowd She should have made her mother proud She should have fallen on her stance She should have had another chance
She should have - been a son She should have - been a son She should have - been a son She should have - been a son She should have stayed away from friends She should have had more time to spend She should have died when she was born She should have worn the crown of thorns She should have - been a son She should have - been a son She should have - been a son She should have - been a son ------------------------ Erkek Evlat Oldu
Arkadaşlarından uzak durmalıydı Harcayacak daha fazla zamanı olmalıydı Doğduğunda ölmeliydi Dikenlerin tacını takmalıydı
O erkek evlat olmalıydı O erkek evlat olmalıydı
Kalabalıktan uzak durmalıydı Annesinin kendisiyle gurur duymasını sağlamalıydı Kendi ayakları üstünde durmalıydı Başka bir şansı olmalıydı
O erkek evlat olmalıydı O erkek evlat olmalıydı -------_-_-_------------------
Big Cheese
Big cheese - make me Mine says, "go [to] the office"
Big cheese - make me Mine says, what to say?
Black is black, no trading back We were enemies Sure you are, but what am i? We were enemies
Big lies - make mine Mine says "go [to] the office"
Big cheese - make me Message? what is it?
Black is black, no trading back We were enemies She eats glue, how 'bout you?
Big cheese - make me Mine says "go [to] the office"
Big cheese - make me Message? what is it?
Black is black, no trading back We were enemies She eats glue, how 'bout you?
Black is black, no trading back We were enemies Sure you are, but what am i? We were enemies She eats glue, how 'bout you? We were enemies ----------------- Büyük Peynir
Önemli biri yap beni Benimki ofise git dedi Önemli bir yap beni Benimki ne halt dedi
Siyah siyahtır,pazarlık yok Biz düşmandık Mutlaka öylesiniz,ya ben neyim? Biz düşmandık
Büyük yalanlar yap beni Benimki ofise git dedi Önemli biri yap beni Benimki parola ne dedi
Siyah siyahtır,pazarlık yok. Biz düşmandık O yapışkan yiyor, ya sen? Önemli biri yap beni Benimki ofise git dedi Önemli biri yap beni Benimki ne halt dedi Siyah siyahtır,pazarlık yok Biz düşmandık O yapışkan yiyor, ya sen? ---------_-_----------
Blew
If you wouldn't mind i would like it blew If you wouldn't mind i would like it loose If you wouldn't care i would like to leave If you wouldn't mind i would like to breathe
Is there another reason for your stain Could you believe him when you discuss his stain Here is another word that rhymes with shame
If you wouldn't mind i would like it blew If you wouldn't mind i would like it loose If you wouldn't care i would like to leave If you wouldn't mind i would like to breathe
Here is another reason for your stain Could you believe him when you discuss his stain Here is another word that rhymes with shame
Here is another reason for your stain Could you believe him when you discuss his stain Here is another word that rhymes with shame
You could do anything You could do anything ----------------------- Blew
Eğer sana uyarsa, Esmek isterdim Eğer sana uyarsa, Kaybetmek isterdim Eğer aldırmazsan Terketmek isterdim Eğer sana uyarsa, Solumak isterdim Lekenin başka bi nedeni var mı? Stresli ya da gergin birine inanabilir miydin? İşte utançla kafiyeli bir başka kelime Herşeyi yapabilirdin Herşeyi yapabilirdin Herşeyi yapabilirdin ----------_-_------------
Breed
I don't care, i don't care, i don't care, i don't care, i don't care, care if i'm old I don't mind, i don't mind, i don't mind, i don't mind, mind if i don't have a mind Get away, get away, get away, get away, away, way from your home I'm afraid, i'm afraid, i'm afraid, i'm afraid, afraid of a ghost
Even if you have Even if you need I don't need to stare We don't have to breed We can't plant a house We could build a tree And don't even care We could have all three
She said (x8)
I don't care, i don't care, i don't care, i don't care, i don't care, care if it's old I don't mind, i don't mind, i don't mind, i don't mind, mind if i don't have a mind Get away, get away, get away, get away, away, way from your home I'm afraid, i'm afraid, i'm afraid, i'm afraid, afraid of a ghost
Even if you have Even if you need I don't need to stare We don't have to breed We could plant a house We could build a tree I don't even care We could have all three
She said (x8) -------------------- Üremek
Umursamıyorum, umursamıyorum, umursamıyorum, umursamıyorum Umursamıyorum, yaşlıyım diye Takmıyorum, takmıyorum, takmıyorum, takmıyorum Takmıyorum aklım yok diye
Git burdan, git burdan, git burdan, git burdan,git evinden Korkuyorum, korkuyorum,korkuyorum, korkuyorum, korkuyorum çünkü Sizde olsa da İhtiyacınız olsa da Küstahlık etmek istemiyorum Üremek zorunda değiliz
Bir ev ekebiliriz Bir ağaç inşa edebiliriz Umrumda bile değil "Üçüne de sahip olabilirdik" dedi O dedi(Kız) --------_-_-----------------
Clean Up Before She Comes
Clean up before she comes (X5) Living in a dusty town (X3) There's something in her eyes Must be a smile from my mouth There's something in her eyes Must be a smile from my mouth
Twenty months has it all (Getting older) I must be getting old (Ate my vegetables) I must be getting old (Getting older) I must be getting old (Ate my vegetables) There's something in her eyes Must be a smile from my mouth There's something in her eyes Must be a smile from my mouth
Clean up the dusty town Living in a dusty town (X3) Clean up before she comes (X3) Living in a dusty town
I must be getting old (Getting older) I must be getting old (Ate my vegetables)
Bad mouth spirit Ate my vegetables -------------------------------- O, Gelmeden Önce Temizle
O, gelmeden önce temizle (X5) Tozlu bir şehirde yaşamak(X3) Onun gözlerinde bir şey vardır Benim ağzımdan bir gülümseme olmalıdır Onun gözlerinde bir şey vardır Benim ağzımdan bir gülümseme olmalıdır
Yirmi ay ona bütünüyle sahip ol (Daha yaşlı olmak) Ben, yaşlanıyor olmalıyım (Benim sebzelerimi yedi) Ben,yaşlanıyor olmalıyım(Daha yaşlı olmak) Ben, yaşlanıyor olmalıyım (Benim sebzelerimi yedi) Onun gözlerinde bir şey vardır Benim ağzımdan bir gülümseme olmalıdır Onun gözlerinde bir şey vardır Benim ağzımdan bir gülümseme olmalıdır
Tozlu şehri temizle Tozlu bir şehirde yaşamak (X3) O, gelmeden önce temizle (X5) Tozlu bir şehirde yaşamak(X3)
Ben,yaşlanıyor olmalıyım(Daha yaşlı olmak) Ben, yaşlanıyor olmalıyım (Benim sebzelerimi yedi)
Kötü ağız ruhu, Benim sebzelerimi yedi... -----------------_-_--------------
Come As You Are
Come as you are,as you were As I want you to be As a friend,as a friend As an old enemy Take your time,hurry up The choice is yours,don't be late Take a rest as a friend As an old memory memory memory Come doused mud,soaked in bleach As I want you to be As a trend,as a friend As an old memoria memoria memoria And I swear that I don't have a gun No,I don't have a gun No,I don't have a gun -------------------- Gel Olduğun Gibi
Gel olduğun gibi, önceden olduğun gibi Olmanı istediğim gibi Arkadaş gibi, serseri gibi, eski bir düşman gibi Vakit kaybetme, çabuk ol Seçim senin, geç kalma Biraz dinlen, arkadaş gibi, eski bir hatıra gibi Hatıra Gel, çamura bulanmış, beyazlatıcıya batmış şekilde Olmanı istediğim gibi Bir moda gibi, arkadaş gibi, eski bir hatıra gibi Hatıra Ve yemin ederim ki silahım yok Hatıra Hatıra, ve silahım yok Ve yemin ederim ki silahım yok Hayır, silahım yok Hatıra... ----------_-_------------
Heart - Shaped Box
She eyes me like a pisces when i am weak I've been locked inside your heart-shaped box for a week I was drawn into your magnet tar pit trap I wish i could eat your cancer when you turn back
Hey Wait I've got a new conplaint Forever in debt to your priceless advice Hate Haight I've got a new complaint Forever in debt to your prieless advice Hey Wait I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice
Meat-eating orchids forgive no one just yet Cut myself angel's hair and baby's breath Broken hymen of your highness i'm left black Throw down your umbilical noose so i can climb right back --------------------------- Kalp Şekilli Kutu
Zayıf olduğumda beni bir balık gibi süzüyor Senin kalp şekilli kutunun içindeyim bir haftadır Batak katran çukuru tuzağında boğulmuştum Karardığında kanserini yiyebilseydim keşke
Hey Bekle Yeni bir şikayetim var Para etmez öğüdüne sonsuza dek borçlu
Nefret Doruk Yeni bir şikayetim var Para etmez öğüdüne sonsuza dek borçlu Öğüdüne Öğüdüne
Et-otobur orkidler şimdilik kimseyi affetmedi Kendimi meleğin saçında ve bebeğin soluğunda kestim Yüksekliğinin neden olduğu kötü evlilik,geride ben kaldım Göbek bağını at yere ki tekrar tırmanabileyim
Hey Bekle Yeni bir şikayetim var Para etmezöğüdüne sonsuza dek borçlu
Nefret Doruk Yeni bir şikayetim var Para etmez öğüdüne sonsuza dek borçlu Öğüdüne Öğüdüne ------------_-_---------------------
I Hate Myself And I Want To Die
Runny nose and runny yolk Even if you have a cold still You can cough on me again I still havent had my fulfill
In the someday what's that sound?
Broken heart and broken bones Think about some capsules of horse pills One more quirky cliche'd phrase You're the one i wanna refill
In the someday what's that sound?
Most people don't realize That two large pieces of coral, Painted brown, and attached to his skull With common wood screws can make a child look like a deer --------------------- Kendimden Nefret Ediyor Ve Ölmek İstiyorum
Sulu burunlar ve sulu yumurta sarıları Hala soğuk algınlığın olmuş olsa bile Benim üzerime öksürebilirsin gene Hala görevimi yerine getirmedim
Gelecekteki bu ses ne?
Kırılmış kalp ve kırılmış kemikler Hadım edilmiş atların nasıl hissedeceğini düşün Bir tane daha garipçe bir tabir Yerini doldurmayı istediğim birisin.
Gelecekteki bu ses ne?
Çoğu insanlar farketmez İki büyük mercanı, Kahverengiye boyanmış ve iki kafatasıyla bağlanmış Çocukları karaca gibi gösterebilen ortak odun vidalarla... --------_-_---------------
|