| 20 Haziran 2009, 20:17:03 |
|
|
 |
« :» |
|
MetaLFrekanS.Com Reklam Alani
Illusive Consesus
So sweet caress, never long to last! You entered my soul and gave hope to my life.
So sweet caress, never hope to last! You left me behind all alone and aghast Capured inside such an austere Elysium
Imperfect feelings, futile greef Love a device against all solitude As it all went on, the love became A field in a dream that once had been real
So sweet caress, never long to last! Destroy this illusion we need a change of fate! Your frantic thoughts are only a condemned cry
Primo somniare videbamur deinde veritas se praecipitavit
I secretly longed for something which had never existed
First I thought it was a dream but then it smashed into reality Beautiful on the outside, decayed deeply within
I secretly longed for something which had never existed
Devoted to a body without a soul
Numquam non tibi diffidam Asılsız Karar Tatlı okşanış,asla sonsuza kadar sürmez Ruhuma girdin ve hayatıma umut verdin
Tatlı okşanış,asla sonsuza kadar sürmez Sade bir mutluluğun içinde sıkışmış Yapayalnız ve dehşet içinde,beni arkada bıraktın
Kusurlu duygular,yararsız ıstırap Aşk,yalnızlığa karşı bir araçtır Artık ona inanılmadığı için. Aşk,bir zamanlar gerçek olan bir düş diyarına döndü
Tatlı okşanış,asla sonsuza kadar sürmez Bu ilüzyonu yok et,kaderimizin değişmesi gerek Kaçık düşüncelerin ancak ayıplanmış bir yakarıştır
Gizliden gizliye Hiç bir zaman var olmamış bir şeyin özlemini çektim
Önce onu bir rüya zannettim Ama sonra gerçek,yüzünü gösterdi Dışardan bakınca güzel,derinliklerinde ise çürümüş
Gizliden gizliye Hiç bir zaman var olmamış bir şeyin özlemini çektim
Ruhtan yoksun bir vücuda adanmak
Feint
The very brightest candle of all has been extinguished Smothered by those who could not bear to face reality
Every beat of your heart tore the lies all apart Made foundations quiver Every wave in the lake caused the porcelain to break And I shiver...
The leftover tallow just doesn't contain All the right answers Under a sea of dust lies a vast wealth of wisdom
An untuched snow turns red Innocence dies
This black page in history is not colourfast, will stain the next All that remains is just a feint of what was meant to be This black page in history is not colourfast, will stain the next And nothing seems in life, in dreams like what was meant to be
Hepimizin en parlak mumu söndü Gerçekle yüzleşmeye cesaret edemeyenler tarafından boğuldu
Kalbinin her parçası yalanları yırttı Kurumları titretti Göldeki her dalga porselenin kırılmasına neden oldu Ve ben titriyorum
Geriye kalanlar tüm doğru cevapları içermiyor Bir toz denizinin altında çok büyük değerli erdem yatıryor
El değmemiş karın kırmızıya dönmesi gibi Masumiyet ölüyor
Linving a Lie
Don't believe what you see Believe in me and my reality I am a man of God
God, can't you give that I am begging you?
Don't believe what you hear Believe in me and I will reappear Salvation here at last
At last, someone to answers all my prayers
Hope is a desert running dry Deep inside You refuse to face the facts But pray for life Find salvations in this phrase We will wait for the day You break out and reawake
(Lies!)
Don't believe what you see Believe in me and my reality Eternity in me
This is the end all and be our last hope
Hope is a desert running dry Deep inside You refuse to face the facts But pray for life Find salvations in this phrase We will wait for the day You began ending a way
Domine Jesu, Demitte nobis debita nostra Salva nos ab igne inferiore Perduc in caelum omnes animas Praesertim eas, quae misericordiae tuae maxime indigent In nomine patris, et filii, et spiritus sancti Amen
Give me our lie Human power will devour, Our senses bring us to forget Children, sons and you have seen [?] [..] And our cross, it gives us hope
Hope is a desert running dry Deep inside You refuse to face the facts But pray for life Find salvations in this phrase We will wait for the day You began ending a way And we wait for the day To discover there is no way I can't wait and this play Is the bitter way to wait to end this lieLiving a Lie
gördüklerinize inanmayın Bana ve gerçekliğime inanın ben Tanrının bir adamıyım
Tanrım, sana yalvarıyorum bana cevap verebilir misin
duyduklarınıza inanmayın Bana inanın ve tekrar belireceğim Kurtuluş burada en sonunda
En sonunda benim tüm dualarıma cevap verebilecek birisi
Umut kuruyan bir çöldür Içten içe Gerceklerle yuzlesmeyi reddedip Hayat icin dua ediyorsunuz Bu cumlede kurtulus buluyorsunuz) O Günü(kıyameti) bekleyeceğiz Bizse ozgur kalip tekrar uyanacaginiz gunu bekliyoruz
yalanlar!
gördüklerinize innamayın bana ve gerçekliğime inanın Sonsuzluk benim icimde
Bu hepsinin sonudur ve bizim son umudumuzdur
Umut kuruyan bir çöldür Içten içe Gerceklerle yuzlesmeyi reddedip Hayat icin dua ediyorsunuz Bu cumlede kurtulus buluyorsunuz O Gün için bekleyeceğiz yolu bitirmeye başladınız
Domine jesu Demitte nobis debita nostra Salva nos ab igne inferiore Caelum omnes animasdaki perduc Praesertim eas misericordiae tuae maxime yoksul Nomine patris filii spiritus sanctide Amin
Bana yalanımızı verin Insan gücü yitip tükenecek Duyularımız unutmamıza nedne olur Cocuklar, ogullarimiz, ve gordunuz Ve haçimiz bize umut veriyor
Umut kuruyan bir çöldür Içten içe Gerceklerle yuzlesmeyi reddedip Hayat icin dua ediyorsunuz Bu cumlede kurtulus buluyorsunuz) Günü bekleyeceğiz yolu bitirmeye başladınız Ve o gün için bekleriz keşketmek için hiç yol yoktur Bekleyemem ve bu oyun yalanları bitirmek için beklemenin acı yolumu
Sensorium
Chance doesnt exist But the path of life is not totally so predestined And time and chronology show us how all should be In the ways of existence To find out why we are here Being consciousness is a tormentThe more we learn is the less we get Every answer contains a new quest A quest to non existence, a journey with no end
No one surveys the whole, focus on things so small But lifes objective is to make it meaningful Only searching for this That which doesnt exist Although our ability to relativize remains unclear
Im not afraid to die Im afraid to be alive without being aware of it
Im so afraid to, I couldnt stand to Waste all my energy on things That do not matter anymore
Our future has already been written by us alone But we dont grasp the meaning Of our programmed course of life Our future has already been wasted by us alone And we just let it happen and do not worry at all
We only fear what comes And smell death every day Search for the answers that lie beyond
Şans yoktur Ama hayat yolu tamamen önceden çizilmemiştir Zaman ve kronoloji hepimizin nasıl olması gerektiğini gösterir Varoluşun yollarında Neden burada olduğumuzu öğrenmek için..
Farkındalık bir işkencedir Ne kadar çok öğrenirsek o kadar az anlarız Her cevap yeni bir soru getirir Yokluğa dair bir soru,sonu olmayan bir yolculuk
Kimse tümü araştırmaz,çok küçük şeylere odaklanırlar Fakat hayatın amacı,hayatı anlamlı kılmaktır Ancak bunu,olmayanı arayarak Göreceleştirme??? yeteneğimiz belirsiz kalmasına rağmen..
Ölmekten korkmuyorum Ölümün farkında olmadan yaşamaktan korkuyorum
Tüm enerjimi, artık anlamı olmayan şeylere harcamaktan Çok korkuyorum,dayanamıyorum...
Geleceğimiz bizim tarafımızdan şimdiden yazıldı Ama biz programlanmış hayat sürecimizin anlamını kavrayamıyoruz Geleceğimiz bizim tarafımızdan şimdiden harcandı Ve biz sadece bunun olmasına izin veriyoruz,hiç endişe etmeden...
Yalnızca gelecek şeylerden korkuyoruz Ve her gün ölümü kokluyoruz
Ötede uzanan cevapları ara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ağustos 2009, 16:46:07 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Cry For The Moon (Ay için ağla)
Follow your common sense You cannot hide yourself Behind a fairytale forever and ever Only by revealing the whole truth can we disclose The soul of this sick bulwark forever and ever Forever and ever
Indoctrinated minds so very often Contain sick thoughts And commit most of the evil they preach against
Don't try to convince me with messengers from God You accuse us of sins committed by yourselves It's easy to condemn without looking in the mirror Behind the scenes opens reality
Eternal silence cries out for justice Forgiveness is not for sale Nor is the will to forget
Virginity has been stolen at very young ages And the extinguisher loses its immunity Morbid abuse of power gets a youthful face Where the apple gets a youthful face
You can't go on hiding yourself Behind old fashioned fairytales And keep washing your hands in innocence
-----------------------------------------------------------
Sağ duyunu izle, Kendini hep ve sonsuza dek Peri masallarının ardına gizlenemezsin Yanlızca tüm gerçekliğe basvurarak keşdefebiliriz. Bu yığınağın ruhu sonsuza dek ve herzaman.
Doktriner kafalar çoğunlukla hastalıklı düşünceler taşır. Ve bize öğütledikleri şeytanca işlerdir.
Beni tanrıdan gelen mesajlarla ikna etmeye kalkışma Kendi işlediğin günahlarla beni suçluyorsun Aynaya bakmadan lanetlemek kolaydır Görüntünün arkasında gercek yatar.
Ebedi sessizlik adalet için haykırıyor Satılık değildir bağışlayıcılık Ne de unutmak için istek
Arınmışlık çok küçük yaşlarda çalındı Ve ateşi söndürecekler bağışıklığı kaybediyor Cennet bahçelerinde iktidarın hastalıklı fesatlıklıkları Elmaların ise çekici bir yüz kazandığı yerde
Kendini gizlemeyi sürdüremezsin Geçmiş peri masallarıyla Ve yıka ellerini masumiyet içinde.
|
|
|
|
|
|
Ya uzak yıldızlara götüreceğiz hayatı,
Ya yeryüzüne inecek ölüm. ...
|
|
|
| 03 Ağustos 2009, 16:46:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
Quietus
The culprit, you act before thinking Caught in your ignorant sin And lying to your own reflection You thought you could hide
Deprived of my own innocence, denied
The infinity of recurring torment Your comeuppance
See, hear the torture inside Devouring what was left of my pride You thought it's not going to happen to you Thought you could hide
The infinity of recurring torment Your comeuppance Dwelling in a mind, mixed up and Your regret has spread over the sea
The infinity of recurring torment Your comeuppance Dwelling in a mind, mixed up and Your regret has spread over the sea -----------------------------------
sanık,düşünmeden hareket ediyorsun cahil günahında yakalandın kendi yansımana yalan söyleyerek saklanabileceğini düşündün
masumiyetimden mahrum edildim,reddedildim
tekrarlanan işkencenin sonsuzluğu senin gelişlerin
bak.içerdeki işkenceyi duy gururumdan ne kaldıysa yutarak sana bunun olmayacağını düşündün saklanabileceğini düşündün
masumiyetimde mahrum edildim,reddedildim
tekrarlanan işkencenin sonsuzluğu senin gelişlerin bir aklın üzerinde durarak,karışmış üzüntün denizin üzerine yayılmış
tekrarlanan işkencenin sonsuzluğu senin gelişlerin bir aklın üzerinde durarak,karışmış üzüntün denizin üzerine yayılmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ağustos 2009, 16:46:41 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
Solitary Ground
Living at different places Evading into various spaces My compass has broken I'm losing the way An ongoing madness has led me astray
My past breathes down my neck And it seems now that all i can do is Go back to beginnings when all lay ahead A fading illusion now plagues me instead
In me there's still a place that fulfils me A sanctity here that i call home, i run to When winter descends If i try, can i find solid ground
I follow elusive paths Oh, it seems they've been written in stone And the door to a new life is closing so fast Burning the bridges will not bring me back
I know that in me there's still a place that fulfils me A sanctity here that i call home, i run to When winter descends If i try, can i find solid ground Or am i just wasting time?
Güvenli Yer Değişik yerlerde yaşıyorum Çeşitli boşluklara sığınıyorum Sınırlarım yıkılıyor Yolumu kaybediyorum Devam eden çılgınlık beni yoldan çıkarıyor
Son nefeslerim boğazımdan aşağıya iniyor Şimdi tüm yapabildiğim bu gibi görünüyor İleriye uzanarak başlangıçlara geri dönüyorum Solan bir görüntü şimdi beni rahatsız ediyor
İçimde hala beni tamamlayan bir yer var Burada eve çağırdığım ona doğru koştuğum bir kutsallık var Kış gelmeye başladığında Eğer denersem,güvenli bir yer bulabilecekmiyim
Zor yolları takip ediyorum Öyle görünüyorki taşlara yazılmışlar Ve yeni bir hayata açılan kapı çok çabuk kapanıyor Köprüleri yıkmak beni geri getirmeyecek
Biliyorum ki içimde hala beni tamamlayan bir yer var Burada eve çağırdığım ona doğru koştuğum bir kutsallık var Kış gelmeye başladığında Eğer denersem,güvenli bir yer bulabilecekmiyim? Veya zamanı boşa mı harcıyorum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ağustos 2009, 16:47:04 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
The Phantom Agony
[I. Impasse of Thoughts]
I can't see you, I can't hear you Do you still exist?
I can't feel you, I can't touch you, Do you exist?
The Phantom Agony
I can't taste you, I can't think of you, Do we exist at all?
[II. Between hope and despair]
The future doesn't pass And the past won't overtake the present All that remains is an obsolete illusion
We are afraid of all the things that could not be A phantom agony
Do we dream at night Or do we share the same old fantasy? I am a silhouette of the persen wandering in my dreams
Tears of unprecedented beauty Reveal the truth of existence We're all sadists
The age-old development of consciousness Drives us away from the essence of life We meditate too much, so that our instincts will fade away They fade away
What's the point of life And what's the meaning if we all die in the end? Does it make sense to learn or do we forget everything?
Tears of unprecedented beauty Reveal the truth of existence We're all pessimists
Teach me how to see and free the disbelief in me What we get is what we see, the Phantom Agony
[III. Nevermore]
The lucidity of my mind has been revealde in new dreams I am able to travel where my heart goes In search of self-realisation
This is the way to escape from our agitation And develop ourselves Use your illusion and enter my dream...
----------------------------------------------- [I. düşüncelerin çıkmazı]
seni göremiyorum, seni duyamıyorum hala yaşıyor musun? seni hissedemiyorum, sana dokunamıyorum yaşıyor musun?
sancılı hayalet seni tadamıyorum, seni düşünemiyorum hepimiz yaşamıyor muyuz?
[II. Umut ile Umutsuzluk Arasında]
gelecek geçmiyor ve geçmiş şimdiyi geçmeyecek tüm bu kalıntılar eskimiş bir hayal
geçmişte olamayan tüm şeylerden korkuyoruz bir acılı hayalet
geceleri düş görüyor muyuz ya da aynı eski fanteziyi mi paylaşıyoruz? düşlerimde gezen kişinin bir siluetiyim
eşsiz güzelliğin göz yaşları varoluş gerçeklerini ortaya çıkartıyor hepimiz sadistiz
eski çağ bilinç gelişimi bizi yaşamın özünden uzaklaştırıyor çok fazla enine boyuna düşündük, bu yüzden içgüdülerimiz yavaş yavaş yok olacak yavaş yavaş yok olacaklar
yaşamın ana fikri ne ve sonunda ölmemiz ne anlama geliyor? öğretileri anlaşılır hale getiriyor mu yoksa her şeyi unutuyor muyuz?
eşsiz güzelliğin göz yaşları varoluş gerçeklerini ortaya çıkartıyor hepimiz karamsarız
içimdeki kuşkuyu nasıl göreceğimi ve özgür bırakacağımı öğret bana ulaştığımız gördüğümüzdür, acılı hayalet
[III. Bir Daha Asla]
aklımın anlaşılabilirliği düşlerimde ortaya çıktı yüreğim nereye giderse oraya seyehat edebilirim kendine gerçekleştirimin incelemesinde
bu acılarımızdan kaçmanın ve kendimizi geliştirmenin yolu yanılsamalarını kullan ve düşüme gir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Ağustos 2009, 16:47:27 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
Facade Of Reality -Epica
Sanguis meus tibi non iam perbibendus sit
Macula aeterintatis Numquam detergenda Quisnam surget et deteget Imaginem veritates ?
People created religious inventions To give their lives a glimmer of hope And to ease their fear of dying And people created religious intentions Only to feel superior and to have a license to kill
Our desire to die is stronger Than all your desire for life There is no getting away from it now Only true faith survives
People created religious inventions To give their lives a glimmer of hope And to ease their fear of dying And people created religious ascensions To subject the others and to enslave, just to further enrich themselves
It doesnt matter where we die It doesnt matter that you cry Well take you with us
A disgrace on the beyond
O servator, sempiterne Te grati coluimus, Odor atrox quo nons superfundis intolerabilis est
Deceive yourself by yielding to soft words that cause no pain Enrich yourself with different views Learned without disdain
A disgrace on the beyond
That can never be undone Who shall rise and unveil The Facade of Reality?
Is there still room for new dents in old wrecks? A disgrace on the beyond that can never be undone Deceive yourself by yielding to soft words Enrich yourself by making up your own mind
Sanguis meus tibi non iam perbibendus sit
_______
İnsanlar dini icatlar yarattı Yaşamlarına bir umut ışığı verebilmek Ve ölüm korkusunu hafifletmek için. Ve insanlar dini amaçlar yarattı Sadece kendilerini üstün hissetmek ve öldürmeyi meşrulaştırmak için.
Bizim ölme isteğimiz Senin yaşam için olan tüm isteklerinden daha güçlüdür Şimdi ölümden kaçış yolu yok Ancak gerçek iman ayakta kalır
İnsanlar dini icatlar yarattı Yaşamlarına bir umut ışığı verebilmek Ve ölüm korkusunu hafifletmek için. Ve insanlar dini yüksek makamlar yarattı?Ne? Diğerlerini sömürmek ve köleleştirmek için,sadece daha fazla refah için..
Nerede öldüğümüz önemli değil Ağlaman önemli değil Seni de yanımızda götüreceğiz..
Ölüm ötesinde bir yüzkarası...
Acı vermeyen boş sözlere boyun eğerek Kendini kandır Kendini zenginleştir, samimi olarak öğrenilmiş Farklı bakış açılarıyla..
Ölüm ötesinde bir yüzkarası Asla telafi edilemeyecek Kim gerçeğin yanıltıcı görünümünü kaldıracak Ve gerçeği yükseltecek?
Eski harabelerde hala yeni enkazlara yer var mı? Ölüm ötesinde bir yüzkarası,asla telafi edilemeyecek Boş sözlere boyun eğerek kendini kandır Kendi kurallarını kendin koy ve zenginleş... _________________ isimsiz kız olacağım müzik sıcaklığında odana giren yedi renk kucağında çiçek kokularıyla uykunu bölen gecende ve gündüzünde sen koşunca yorulan... gözlerine yerleşmiş kaçıp kendi dünyasından
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Haziran 2010, 09:48:32 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
Chasing The Dragon Free my mind Heal my scars Erase the past Dark days to forget And memories to last In my heart
Free me now
Make me forget And forgive There's no use To go on and live Show me a way To the sun
Heal my scars
Nothing will be forever gone Memories will stay and find their way What goes around will come around Don't deny your fears So let them go and fade into light Give up the fight here
Let my eyes take in The beauty that's here That's left on this earth My ears long to hear A melody
Give me sight
Nothing will be forever gone Memories will stay and find their way What goes around will come around Don't deny your fears So let them go and fade into light Give up the fight here
Poison is slowly seeping through my veins Stealing the only dignity in me
I pick them up and let them fall To cause your pain and hit them all [grunts]
One more life to live is what i want
I'll take the joy away from them See to it, they will all be damned
One more chance to heal what i have harmed
The dragon is wreak havoc in my brain Plays my emotion, a never ending game
One more life to live for me
I want the night just to colour the day The morning to chase all my nightmares away Don't you deny that we're all human beings We all have our flaws that can make ourself obscene
Obscene�
Give me what i want Give me what i need right now That�s what i want That�s what i need, get it!
Dolendo novit mortalis vitam
Tell me what i want Tell me what i need right now That's what i want That's all i need, cure me
Dolendo discit mori mortalis Losers
İyileştir yaralarımı
Hiçbir şey sonsuza kadar bitmez Hatıralar kalacak ve bulacaklar yollarını Etrafta dolanan anılar canlanacak İnkar etme korkularını Bu yüzden bırak gitsinler ve solsunlar ışığın içinde Vazgeç savaşmaktan burada
Bırak gözlerimi baksınlar Buradaki güzelliğe Bu toprakta kalana Kulaklarım bir melodiyi duymayalı Çok zaman oluyor
Görme gücü ver bana
Hiçbir şey sonsuza kadar bitmez Hatıralar kalacak ve bulacaklar yollarını Etrafta dolanan anılar canlanacak İnkar etme korkularını Bu yüzden bırak gitsinler ve solsunlar ışığın içinde Vazgeç savaşmaktan burada
Zehir yavaşça süzülüyor damarlarım boyunca İçimdeki tek değeri götürüyor
Topluyorum onları ve bırakıyorum düşsünler Acına sebep olsunlar ve isabet etsinler diye
Bir yaşam daha yaşamak için sadece istediğim
Onlardan uzaklaştıracağım neşeyi Görmek için, hepsi de lanetlenecekler
Bir şans daha iyileştirmek için zarar verdiğim şeyleri
Canavar büyük zararın öfkesini çıkarıyor beynimde Duygularımla oynuyor, asla sona ermeyen bir oyun
Bir yaşam daha benim için yaşamak için
Gecenin gündüzü renklendirmesini istiyorum Sabahın tüm kabuslarımı uzaklaştırmasını... Hepimiz insanız, inkar etme bunu! Hepimizin kusurları var kendimizi iğrençleştiren
İğrenç...
İstediğimi ver bana Şu anda ihtiyacım olanı ver bana Bu, istediğim Bu, ihtiyacım olan; elde et onu!
Lat. Acı çekerek öğrendi ölümlü hayatı
Anlat bana ne istediğimi Anlat bana şimdi neye ihtiyacım olduğunu İşte bu, istediğim Bu, tüm ihtiyaç duyduğum; iyileştir beni!
Lat. Acı çekerek öğrendi uzaklaşmayı ölümlü hayattan Kaybedenler
|
|
|
|
|
|
Bşkαlαrının Hαkkmdα NeDşündüğü Bni Yαkındαn-Uzαktn Alαkdαr Etmez.Brαkın Knşsunlαr, Brαkın..
Kulαklαrım Her Çnlαdığındα Yücelir İsmim Ağzlαrdα(!)
Knuşun.. Yvαş Yvαş Arşα Değecek Bαşım!
~ Küßğ(:
|
|
|
| 08 Haziran 2010, 09:49:20 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
Quietus
The culprit, you act before thinking Caught in your ignorant sin And lying to your own reflection You thought you could hide
The infinity of recurring torment Your comeuppance
See, hear the torture inside Devouring what was left of my pride You thought it's not going to happen to you Thought you could hide
The infinity of recurring torment Your comeuppance Dwelling in a mind, mixed up and Your regret has spread over the sea
bak.içerdeki işkenceyi duy gururumdan ne kaldıysa yutarak sana bunun olmayacağını düşündün saklanabileceğini düşündün
|
|
|
|
|
|
Bşkαlαrının Hαkkmdα NeDşündüğü Bni Yαkındαn-Uzαktn Alαkdαr Etmez.Brαkın Knşsunlαr, Brαkın..
~ Küßğ(:
|
|
|
| 08 Haziran 2010, 09:52:03 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
Never Enough Can't you hear me screaming, once again? Voices you can't hear Because you are consumed and incontent With everlasting greed
Don't you see me on my hands and knees? Begging and bleeding You're smiling as you bite the hand that feeds But will you never see?
Always wanting what your eyes can't see Needing what your arms can't reach Thinking you are in need Always hearing what your ears can't hear Feeling what your hands can't touch Thinking you're incomplete
(Enough) It was, Never Enough that i gave to you All of the horror that you've put me through (never Enough) How can i make up my mind this time? This is where i will draw the line
Sacrificed my life to be with you Why did you leave me? There's nothing more from me you can consume Cause you are incomplete
Always wanting what your eyes can't see Needing what your arms can't reach Thinking you are in need Always hearing what your ears can't hear Feeling what your hands can't touch Thinking you're incomplete
(Enough) It was, Never Enough that i gave to you All of the horror that you've put me through (never Enough) How can i make up my mind this time? This is where i will draw the line
Everlasting need Would you please? Answer me and Make me complete
Everlasting greed Would you please? Set me free Fulfill all my needs and make complete
Never again will i be with you No promise eternal carrying us through I finally made up my mind this time This is the end, i've drawn the line Never Enough to devour your greed
Sana verdiklerim hiç yeterli olmadı Bana verdiğin tüm korkular (Yeterli değil) Nasıl aklımı toparlayabilirim şimdi? Bu sınır koyduğum yer
Sana hayatımı adadım Neden beni terk ettin? Daha fazla tüketeceğin hiç birşeyim yok Eksiklerini düşünüyorum
Görmeyen gözlerini hep istedim Uzatmadığın kollarına ihtiyacım var İsteklerini hep düşündüm Duymadıklarını hep duydum Dokunmadığın ellerini hissettim Eksiklerini düşündüm
Sana verdiklerim hiç yeterli olmadı Bana verdiğin tüm korkular (Yeterli değil) Nasıl aklımı toparlayabilirim şimdi? Bu sınır koyduğum yer
Bitmeyen isteklerin Cevap ver Ve tamamla beni
Bitmeyen açgözlülüğün Beni rahat bırak İhtiyaçlarıma cevap ver tamamla beni
Bir daha asla benimle olamayacaksın Söz verme bana hiç ayrılmayacağımızı Şimdi aklımı toparladım Açgözlülüğünün bitmesi de yeterli olmayacak artık
|
|
|
|
|
|
~ Küßğ(:
|
|
|
| 15 Haziran 2010, 18:53:16 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
BLANK INFINITY
Trying to keep myself afloat upon this stream Akıp gitmekte olan selden kendimi korumaya çalışıyorum.. But a thought is pulling me down Fakat bir düşünce beni dibe çekiyor.. Pulling me all the way down her yönden beni dibe çekiyor....
We are wandering towards a blank infinity boş bir sonsuzluga doğru yol alıyoruz.. And extinguishing will now be the only way Ve yıkım şimdi tek bir yoldan gerçekleşecek.. To diminish your sins Günahlarını azaltmak için.. This vortex can't be filled up again Bu girdap birdaha doldurulamaz.. A hole in space and time Bir çukur boşlukta ve zamanda..
Do you cry to the heaven's high Tanrının katında ağlarmısın? When you're confined in here? Buraya hapsedildiğinde.. Do you not ever wonder why Nedenini hiç merak etmez misin? These leaden tears will never dry? Bu kurşuni gözyaşları hiç kurumayacak mı? They'll leave behind so many shadows in my mind onlar aklımdaki birkaç gölgeyi arkamda bırakıcak High in the sky, all of the clouds are passing by Gökyüzü yüksekliğinde ,tüm bulutlar geçip giderken.. Wait for the storm, wait for the rain Fırtına için bekle,yagmuru için bekle.. Wait for the tears to fall down on me Üzerimden düşen göz yaşları için bekle..
We are wandering towards a blank infinity boş bir sonsuzluga doğru yol alıyoruz.. And extinguishing will now be the only way Ve yıkım şimdi tek bir yoldan gerçekleşecek.. To diminish your sins Günahlarını azaltmak için.. This vortex can't be filled up again Bu girdap birdaha doldurulamaz.. A hole in space and time Bir çukur boşlukta ve zamanda..
Do you cry to the heaven's high Tanrının katında ağlarmısın? When you're confined in here? Buraya hapsedildiğinde.. Do you not ever wonder why Nedenini hiç merak etmez misin? These leaden tears will never dry? Bu kurşuni gözyaşları hiç kurumayacak mı? They'll leave behind so many shadows in my mind onlar aklımdaki birkaç gölgeyi arkamda bırakıcak High in the sky, all of the clouds are passing by Gökyüzü yüksekliğinde ,tüm bulutlar geçip giderken.. Wait for the storm, wait for the rain Fırtına için bekle,yagmuru için bekle.. Wait for the tears to fall down on me Üzerimden düşen göz yaşları için bekle.. Living in me, living in all the memories in my life benimle yaşayarak,hayatımdaki anılarla yaşayarak..
Do you wonder why Nedenini merak edermisin? These tears never dry? Bu hiç kurumayan gözyaşlarını? Time forced into life (in my life) zaman hayatımın içinde mecburen living in my mind zihnimde varlıgını sürdürüyor...
Can we ever find a way in this labyrinth without end? sonu olmadan bu labirentte bir yön bulabilecekmiyiz.. Labyrinth has no end Sonu olmayan bir labirent..
Which turn should I take? Hangi yöne dönmeliyim? Left or right? Sol yada sağ Should I stay? Kalmalımıyım.. Should I be the one? Bir olmalımıyım? Do you cry to the heaven's high Tanrının katında ağlarmısın? When you're confined in here? Buraya hapsedildiğinde.. Do you not ever wonder why Nedenini hiç merak etmez misin? These leaden tears will never dry? Bu kurşuni gözyaşları hiç kurumayacak mı? They'll leave behind so many shadows in my mind onlar aklımdaki birkaç gölgeyi arkamda bırakıcak High in the sky, all of the clouds are passing by Gökyüzü yüksekliğinde ,tüm bulutlar geçip giderken.. Wait for the storm, wait for the rain Fırtına için bekle,yagmuru için bekle.. Wait for the tears to fall down on me Üzerimden düşen göz yaşları için bekle.. Living in me, living in all the memories in my life benimle yaşayarak,hayatımdaki anılarla yaşayarak..
Lost inside blank infinity boş bir sonsuzluğun içinde kaybolmuş..
|
|
|
|
|
|
~ Küßğ(:
|
|
|
| 03 Temmuz 2010, 20:09:01 |
|
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
The Obsessive Devotion
Don't you ever blind me Don't be a foolish thief -am i? Don't you ever bring yourself to grief
Don't you ever blind me Don't ever trick my mind -did i? Don't you think that you can lie to me -did i lie?
Fortuna exprimitur artibus falsis Et mendacem memorem esse oportet
If he is your moon, i will be your earth To which you can return, safely or injured.
I feel only misery for myself when i Look through the eyes of someone else
Don't you choke and bind me Don't be a bleeding heart -am i? Fold then walk away or play your cards -let us play!
If he is your moon, i will be your earth To which you can return, safely or injured.
I feel only misery for myself when i Look through the eyes of someone else I can't even recognize the path which has to be Taken to enter infinity.
-don't you dare me I dare you -you don't care about me I care about you -don't you touch me -liar
Adoratio permanebit Quotiens me eges, adero
I prefer to be unhappy with you, Rather than being depressed without you. I belong to someone, i'm dedicated to Nothing lasts forever but you, you do�
I prefer to be a lair just like you To fulfill my deepest desires I belong to someone, i'm dedicated to But all that i desire is you
One thoughtless moment passes in slow motion As i lie down, i realise that� All i wish is to get rid of this obsessive devotion
Venia ad vitam aeternam Non mibi, non tibi, sed nobis
Hit me as you can Beat me as you wish Liar
Fortuna mutual coniuncti Per tota saecula futura
I have raised myself for you But now i regret
Venia ad vitam aeternam
This is the end!
-----------------------------------------
Saplantılı Sadakat
Gözümü kamaştırma hiç Aptal bir hırsız olma - öyle miyim? Kendini acıyla ayıltma
Gözümü kamaştırma hiç Zihnimi aldatma - aldattım mı? Bana yalan söyleyebileceğini mi düşünüyorsun? -yalan mı söyledim?
Lat. [ kader,yanlış becerilerle tarif edildi Ve hilekar bir bellek gerektiriyor ]
Eğer o senin ayınsa, dünyan olurum ben de İncinmiş ya da sağ salim dönebileceğin
Yalnızca başka birinin gözüne baktığımda Hissediyorum sefaletimi
Nefesimi kesme, zorda bırakma beni Kanayan bir kalp olma - öyle miyim?
İflas et, sonra uzaklaş ya da kartlarını oyna Bırak bizi oynayalım!
Lat. [ kader,yanlış becerilerle tarif edildi Ve hilekar bir bellek gerektiriyor ]
Eğer o senin ayınsa, dünyan olurum ben de İncinmiş ya da sağ salim dönebileceğin
Yalnızca başka birinin gözüne baktığımda Hissediyorum sefaletimi Sonsuzluğa girmek için tutulması gereken Yolu tanıyamıyorum
Meydan okuma bana Ben sana meydan okuyorum Beni umursamıyorsun Ben seni umursuyorum Bana dokunma Yalancı
Adoratio permanebit Quotiens me ages, adero
Senle mutsuz olmayı tercih ederim Sensiz üzgün olmaya
Birine aitim,ebediyen sürmeyecek Birşeye adanmışım ama sen, sen edersin...
Senin gibi bir yalancı olmayı tercih ederim En derin arzularımı yerine getirmeye Birine aitim, adanmışım Ama tek arzuladığım sensin
Bir nezaketsiz an ağır çekimde geçiyor Ben uzanırken, bunun farkına vardım... Tek isteğim, bu saplantılı sadakatten kurtulmak
Lat. [ sonsuz yaşamı selamlıyorum Sadece senin için değil, benim için değil, ama ikimiz için ]
Vur bana yapabilirsen İstediğin gibi döv beni Yalancı
Fortuna mutual coniuncti Per tota saecula futura
Kendimi senin için ayağa kaldırdım Fakat şimdi pişmanım
Lat. [ sonsuz yaşamı selamlıyorum ]
Bu, son!
|
|
|
|
|
|
|