Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  MetaLFrekanS.Com - Rock MetaL Müzik Forum - Rock ve MetaL Müzik Forumları > Genel > Haberler > 20-21-22 Haziran Rock'n Antalya Güneş Yağmuru Festivali
Kirmizi Turuncu Siyah Mavi Mor Gri

Google Reklamlari

Şu an bu konuyu görüntüleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: 20-21-22 Haziran Rock'n Antalya Güneş Yağmuru Festivali  (Okunma Sayısı 1590 defa)
01 Nisan 2008, 11:38:45
corpse
[Kurucu - Founder]
*

IQ Seviyesi: 67

† ćơŕρśέ †

WWW Offline
« :»

20 – 21 – 22 Haziran 2008 ( Cuma – Cumartesi – Pazar ) Antalya Lara Beach’ de 1,5 km2 alanda KÜRESEL ISINMAYA KARŞI gerçekleşecek olan GÜNEŞ YAĞMURLARI adının verildiği ROCK & METAL MÜZİK festivalinin detayları aşağıda belirtilmiştir.

FELSEFEMİZ
21 Haziran,güneş ışığının en dik açıyla geldiği ve en uzun günün yaşandığı zamandır .Bu vesile ile Küresel ısınmaya bir karşı duruş olarak düşünülmüş ve her yıl aynı zamanda tekrarlamayı planladığımız ve de adını GÜNEŞ YAĞMURU olarak belirlemiş olduğumuz FESTİVALİMİZ de yabancı ve yerli gruplar yer alacaktır.Tüm gruplar canlı performans sergileyecektir.3 gün - 3 gece boyunca 72 saat kesintisiz canlı performans ile birllikte kamp şeklinde konaklama olarak konseptimiz belirlenmiştir.Yaklaşık 30 yerli ve 5-6 yabancı grubun sahne alacağı festivalinkatılımcıları,gün boyunca çeşitli workshop'lar,sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanı sıra sörf,kano,dağ bisikleti, deniz paraşütü gibi tüm bu farklı aktivitelerden yararlanabileceklerdir.Katılımcılara uzun süre unutamayacaları gerçek festival deneyimini yaşatmak için ANTALYA/Lara Beach'de buluşuyoruz...
GÜNDÜZÜ – GECEYİ
İYİYİ – KÖTÜYÜ
GÜZELİ – ÇİRKİNİ
DOĞRUYU – YANLIŞI

Bu felsefe doğrultusunda tüm insanları "GÜNEŞ YAĞMURLARINDA"toplanmaya çağırıyoruz...
Not:Tamamen Canlı performans olan ve hiçbir şekilde dj lerin olmadığı bir konsept!...

Düşünülen Yabancı Gruplar :

*Haggard , * Children of bodom, * Arch Enemy , *mOONSPELL, *Amon Amarth , * Rammstein , * Opeth , *Anathema, *Nightwish

Yerli Gruplar : *Catafalque , *Almora , *Whisky , *Rampage , *Episode 13 , *Pentagram , *Soul Sacrifice ...

Not : Bu Gruplar Düşünülüyor kesin birşey yoktur !!!!

« Son Düzenleme: 01 Nisan 2008, 15:07:54 Gönderen: SoSyaLMaNyaK » Logged

While i'm melting in the rain, deep in pain, she is so far
Will we ever meet again as friends, after so long..?

† ćơŕρśέ †

Reklam Botu
Adminin Çiragi

IQ Seviyesi : N/A

7/24 Online

Mesaj Sayisi: N/A

01 Nisan 2008, 19:16:08
NightFall
Site Admin
*

IQ Seviyesi: 8

WWW Offline
« Yanıtla #1 :»

güzel bi hayal kurmuşlar ben de her gece yatağıma yatınca bu tür hayaller kuruyorum Cheesy bence çok zor o kadar yabancı grubu getirmek ama inş. getirirler.

01 Nisan 2008, 20:23:02
SoSyaLMaNyaK
MetaLFrekanS.Com Founder
[Kurucu - Founder]
*

IQ Seviyesi: 56

SoSyaLMaNyaK is Here..

WWW Offline
« Yanıtla #2 :»

hacettepe rock topluluğu yapıyo valla adamlar getiriyolar Smiley onlar da universiteli biz de ama biz bi zikime yaramıyoz o ayrı tabi Smiley bu şehirde de ne kadar bi zikime yaranır o da bilinmez Cheesy

© Tüm Hakları Yalnızlığıma Aittir...!

02 Nisan 2008, 12:06:56
corpse
[Kurucu - Founder]
*

† ćơŕρśέ †

WWW Offline
« Yanıtla #3 :»

gelmesi ne kadar zor görünse de belli olmaz tabi ki de.. saten aşağıya da not düştüm gördüğünüz üzere " DÜŞÜNÜLÜYOR ! ! ! "  yaaa..

† ćơŕρśέ †
02 Nisan 2008, 15:30:11
NightFall
Site Admin
*

WWW Offline
« Yanıtla #4 :»

ben de onu diyorum işte Smiley inş. sadece düşünce aşamasında kalmaz çok güzel bir organizasyon olur getirirlerse bu grupları.

08 Nisan 2008, 14:41:35
gnosei_seauton
Site Admin
*

IQ Seviyesi: 18

gnosei seauton başka bişey istemem!!!

WWW Offline
« Yanıtla #5 :»

hahaha elemanlara ödül verdim gazoz kapağından medeni cesaretlerinden dolayı Smiley

21 Mayıs 2008, 11:43:21
SoSyaLMaNyaK
MetaLFrekanS.Com Founder
[Kurucu - Founder]
*

SoSyaLMaNyaK is Here..

WWW Offline
« Yanıtla #6 :»

Bu senenin yeni festivallerinden biri olan Rock’n Antalya, Küresel Isınmaya karşı düşünülmüş ve bundan sonraki senelerde de devam ettirilmesi planlanan bir festival.

3 gün – 3 gece sürecek festivalde, yaklaşık 30 (yerli-yabancı) grup sahne alacak, festival alanı pek çok etkinliğe imza atacak.

Biletler, Biletix taraından satışa sunulmuş. İlk 3000 Bilet (kombine+kamp) Satış Fiyatı: 23 YTL

Tarih: 20–21–22 Haziran 2008
Yer: Antalya  Lara Beach, 9-10-11 No’lu Plajlar

-Sahne alması kesinleşen gruplar:

Duman
Teoman
Emre Aydın
Hayko Cepkin
Redd
Zakkum
Öztürk
Gece
Aydilge
Üç Nokta Bir
Sudden Death
Makine
Langona
Art Niyet

Ve diğerleri…

AKTİVİTELER:
Etkinlikler
- Animasyon Ekibi
- Sponsor Aktiviteleri
- Karaoke

Dinlenme
- Dinlenme Alanı
- Aerobic
- Yoga

Parti Alanı
- Gün boyu Party
- Sponsor Partyleri

Çeşitli Aktiviteler
- Sporsal Aktiviteler
- Sosyal Aktiviteler
- Su Sporları
- Plaj Sporları

Oyun Alanı
- Play Station
- Sanal Park

(Kamp Alanı girişinde çadır satışı yapılacaktır. Çadırı olmayan festival katılımcıları 2 kişilik kamp çadırını 20 YTL karşılığında 3 gün boyunca kullanabileceklerdir.)

- Denize uzaklık 0 m
- Şehir Merkezine uzaklık 17 km
– Havalimanına Uzaklık 5 km
- Otogara uzaklık 20 km

-Festival ile ilgili bazı bilgiler:

21 Haziran, güneş ışığının en dik açıyla geldiği ve en uzun günün yaşandığı zamandır. Buna istinaden Küresel Isınmaya karşı insanları bu konuda duyarlı olmaya bir davettir. Bunun yanı sıra bu festivalin önemi aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir.

a) Akdeniz Bölgesinde böyle bir Rock  Müzik Festivalinin ilk defa düzenleniyor olması,

b) TEMA Vakfına konser bilet satış gelirlerinden  %15 oranında bağış  yapılacak ve yalnızca Antalya ili sınırları içinde kullanılmak üzere festival adına ağaçlandırma  yapılacaktır.

c) Küresel Isınmaya karşı duyarlı olmaya bir davet niteliği taşımaktır!

d) Üniversiteler – Liseler – Sosyal Kurumlar – Vakıflar  düzeyinde tanıtım çalışmaları yapılmaktadır.
e) Oteller, Seyahat Acentaları ve Tur Operatörlerinin Yurtdışı tanıtımları ve geniş çaplı Medya tanıtımı ( Antalya ve Türkiye tanıtımı yoğun bir şekilde yapılacaktır)

-Detaylı bilgi için : http://www.rocknantalya.com
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 12:23:19 Gönderen: SoSyaLMaNyaK » Logged

26 Mayıs 2008, 13:15:22
sudden
Yeni Üye

IQ Seviyesi: 0

« Yanıtla #7 :»

Yukarıda gördüğünüz ilk afiş bilgi amaçlı sunulmuştur.

25 Temmuz 2008, 22:13:27
gassly
Yeni Üye

IQ Seviyesi: 0

« Yanıtla #8 :»

hem tatil hem eğlence amaçlı gittiğim festival maalesef ilk olması nedeniyle pek fazla özen gösterilmedi müzik açısından insanlara bir şey wermedi açıkçası ilk gece son grubun çıkması engellendi ses sebebiyle 2. gün dumanın çıkmasıda engellenmek istedi ama kaan sahneden inmeyince saat 2.30 a kadar müzik dewam etti gündüzleri ise hiç bi aktivite olmadı saat 14.00e kadar tek müzik sesi bile yoktu ama festivalin ilk olması ve organizatörlerin acemiliğine wermek lasım ama ortam oldukça iyiydi onca köstek olan şeye rağmen 3 gün boyunca da eğlendik:D
26 Temmuz 2008, 00:11:09
SoSyaLMaNyaK
MetaLFrekanS.Com Founder
[Kurucu - Founder]
*

SoSyaLMaNyaK is Here..

WWW Offline
« Yanıtla #9 :»

bombok geçti yani öle mi Smiley

26 Temmuz 2008, 18:10:46
corpse
[Kurucu - Founder]
*

† ćơŕρśέ †

WWW Offline
« Yanıtla #10 :»

bombok geçti yani öle mi Smiley

valla öyle görünüyor bence Cheesy Cheesy

† ćơŕρśέ †
05 Ağustos 2008, 11:32:37
NightFall
Site Admin
*

WWW Offline
« Yanıtla #11 :»

güzel bi hayal kurmuşlar ben de her gece yatağıma yatınca bu tür hayaller kuruyorum Cheesy bence çok zor o kadar yabancı grubu getirmek ama inş. getirirler.

Düşünülen Yabancı Gruplar :
*Haggard , * Children of bodom, * Arch Enemy , *mOONSPELL, *Amon Amarth , * Rammstein , * Opeth , *Anathema, *Nightwish

Sahne alması kesinleşen gruplar:

Duman
Teoman
Emre Aydın
Hayko Cepkin
Redd
Zakkum
Öztürk
Gece
Aydilge
Üç Nokta Bir
Sudden Death
Makine
Langona
Art Niyet

tamam insan hayalleriyle yaşar ama bu kadar büyük çaplı hayaller de kurulmaz abi Cheesy ben demiştim ama böyle olacağını Cheesy

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Smf Kardesligi.Com
smf.gen.tr araciligi ile SMF kullanan siteler arasinda yaptigimiz SMF Kardesligi listemizi görmek ister misiniz?

Bu site SM Forumlar Birliginin Üyesidir
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi MetaLFrekanS.Com - Rock MetaL Müzik Forum - Rock ve MetaL Müzik Forumları | Powered by SMF 1.1.5.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
| Sitemap

Sitemap | Rock Müzik | MetaL Müzik | Arsiv | Sitemap 2 | Wap | Wap2 | imode forum
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Yönetim Kadrosu
¤ Site Kurucusu ¤ Site Admin ¤ Co Admin ¤ Moderator ¤ Yard.Moderator ¤ Editör ¤
Sitemap
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Bu Sayfa 9.366 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu

MetaLFrekanS.Com - Türkiye`nin Rock ve MetaL Müzik Portali !! MetaLFrekanS Multicolor by "SoSyaLMayaK-rallyproco"

MetaLFrekanS.Com
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi sekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tiklayin.

kapat